• DUSKO KNEZEVIC Mi uspjeh mjerimo pozitivnim trendovima koji su incijativom naših poslovanja i projekata uspjeli da zažive u društvu i učine ga boljim mjestom za život naših sugrađana.
  • DUSKO KNEZEVIC Želimo da aktivno doprinesemo u stvaranju dugoročnih samoodrživih trendova za optimalne standarde u oblastima novih tehnologija, ekološki održive ekonomije kao i novih metoda obrazovanja i liječenja.
  • DUSKO KNEZEVIC Naša sudbina je saradnja – kako između nacija tako i među različitim organizacijama.
  • DUSKO KNEZEVIC Misli, radi, stvaraj, dijeli!

DubaiForum Knezevic

 

Predsjednik Atlas fondacije dr Duško Knežević na Forumu o globalnom obrazovanju i vještinama u Dubaiju (The Global Education & Skills Forum)

Delegacija Atlas fondacije na čelu sa predsjednikom dr Duškom Kneževićem učestvovaće na Forumu o globalnom obrazovanju i vještinama koji se održava od 14. do 17. marta u Dubaiju.

Forum o globalnom obrazovanju i vještinama održaće se ove nedjelje, od 14. do17. marta u Dubaiju. U organizaciji ovog foruma učestvovli su UNESCO, Poslovni savjet Komonvelta, vlada Ujedinjenih Arapskih Emirata kao i kompanija GEMS obrazovanje. Forum je organizovan sa ciljem da se ispitaju načini kako da se stvori realna, održiva i mjerljiva promjena u sistemima obrazovanja na globalnom i lokalnim nivoima.

Na konferenciji u Dubaiju Bil Klinton, Toni Bler, šefovi država kao i ministri finansija i obrazovanja diskutovaće o ulozi privatno-javnog partnerstva u transformisanju obrazovanja koje bi koristilo mladim ljudima širom svijeta, kako bi se stvorila kvalifikovana radna snaga spremna za nove buduće izazove. Očekuje se prisustvo delegata 46 zemalja na ovom forumu za globalno obrazovanje.

Poseban akcenat biće stavljen na razvoj okruženja koje bi podržavalo efektivna javna i privatna partnerstva, uključujući i regulatorni okvir koji obezbeđuje pristup, kvalitet, relevantnost i pružanje jednakog obrazovanja za sve.

 

Vrati se na početak